FAQ

  FAQ Të Përgjithshme     ...

Lajmet e fundit

Ndryshimi i tarifave te thirrjeve kombëtare dhe ndërkombët...

Pikat e shitjes

Tiranë Durrës Vlorë Shkodër Lushnje Elbasan K...

Emri*:
E-mail*:
Subjekti*:
Kodi*: verification image, type it in the box
Mesazhi*:
Kujdesi ndaj Klientit 24 ore
Sherbim ne linje direkt Kontakt nepermjet e-mailit
+355 4 4500139
+355 (0) 684045139
+355 (0) 694045139
Punėsime: abcomhr@abcom.al
Probleme teknike: helpdesk@abcom.al
Probleme tė web: wmaster@abcom.al
Informacion: info@abcom.al
Probleme abuzimi: abuse@abcom.al

Zyrat Qendrore

ABCom
Albanian Broadband Communication
sh.p.k.
Rr. “Dėshmoret e 4 Shkurtit”,
Kompleksi Green Park,Kulla 2, Kati 5,
Tirana, Albania
Tel: +355 4 4500139
Fax: +355 4 4500200
E-mail: info@abcom.al

Teknika

Rr. “Reshit Collaku”, pallati i verdhė 6
katesh, pas Postės qendrore, Tiranė,
Shqipėri
Tel: +355 4 4500139

Financa

Rr. “Dėshmoret e 4 Shkurtit”, Kompleksi
“Green Park”, Kulla 2, Kati 5,
Tiranė, Shqipėri
Tel: +355 4 4500139

Marketingu

Rr. “Dėshmoret e 4 Shkurtit”, Kompleksi
“Green Park”, Kulla 2, Kati 2,
Tiranė, Shqipėri
Tel: +355 4 4500139
E-mail: marketing@abcom.al

Dyqanet ne Tirane dhe ne Deget e ABcom

Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpėrndarja ėshtė e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2016

  Ne jemi ne linje - Filloni Biseden