Punësim

Krahas investimeve të mëdha në fushën e teknologjis&eum...

Brandi

Logoja e ABCom dhe elementet e tjera grafike identifikuese të Mark&eum...

Historiku

  Themeluar në Prill 1998 ABCom u bë shumë shpejt ISP ...

Portimi i numrit Fiks

ABCom ju lejon te mbani numrin tuaj fiks dhe te kaloni nen operatorin ABCom, te flisni me tarifat me te ulta ne treg dhe te kurseni deri ne 80% te fatures mujore.

 

Tiranë Prill 2013

Deshirojmë tju njoftojmë se tani ju mund të përfitoni nga Portimi i numrit të telefonisë fikse.

Me anë të këtij shërbimi ju mjafton të plotësoni vetëm një kërkesë në zyrat e ABCom në mënyrë që të mbani numrin tuaj fiks ekzistues që keni dhe ta kaloni atë në ABCom PA PAGESE.

Me kalimin e numrit tuaj ekzistues në ABCom ju përfitoni tarifat më të ulta në treg dhe të kurseni deri në 80% të faturës mujore.

Portoni numrin Falas dhe Përfitoni ofertën Speciale nga ABCom :

Mbaje numrin ekzistues që ke, kaloje atë në ABCom-fiks dhe përfitoni

60 min kombëtare në muaj dhuratë për 6 muaj plus 4000 minuta brenda rrjetit ABCom në muaj dhuratë për 12 muaj pajtim.

Avantazhet e Telefonisë të ABCom:

 1. Tarifat më të lira në treg, deri në 80% më lirë krahasuar me operatorët e tjerë.
 2. Rimbushje online të shërbimit të telefonit me kredite nga webi ose duke telefonuar në nr 142 Pa Pagese
 3. Faturë e detajuar mujore e thirrjeve të kryera dhe të marra.
 4. Identifikim i thirrjeve hyrese
 5. Numri fiks ABCom përdoret dhe si numër FAX-i.
 6. Opsioni i call waiting , aktivizimi i thirrjes në pritje.
 7. Fshehja e numrit për thirrjet dalëse.
 8. Transferimi i thirrjeve.
 9. Kontrolloni online të balancës së kreditit nëpërmjet webit ose duke telefonuar në nr 145.
 10. Suport teknik i 24 orë/7dite online i përbërë nga një Ekip i Dedikuar, për ti dhënë zgjidhje çfarëdo lloj problemi në numrin 04 4500139 PA PAGESë.
 11. Instalim falas. Lidhja brenda 48 orëve në zonat ku ka mbulim dhe akses.
 12. Pajtim mujor vetëm për 300 lekë në muaj me TVSH.

 

ABCom- Fiks është telefonia fikse që sjell një mënyrë të re komunikimi, me tarifa më të ulta dhe të kontrollueshme nga të gjithë dhe në cdo moment.

 

Pyetje rreth Portimit të numrit Fix

Copyright Vodafone 2020 ©