Brandi

Logoja e ABCom dhe elementet e tjera grafike identifikuese të Mark&eum...

Historiku

Themeluar në Prill 1998 ABCom u bë shumë shpejt ISP më...

Punësim

Krahas investimeve të mëdha në fushën e teknologjis&eum...

FAQ Internet

 1. Si mund te konfiguroj karten e rrjetit ne PC time per tu lidhur me modemin kabllor?
 2. Si mund te konfiguroj porten USB ne PC time per tu lidhur me modemin kabllor
 3. Si mund te vendos kontrollin prinderor per faqe te ndryshme?
 4. Si mund ta bllokoj aksesin ne internet me orar?
 5. Cfare duhet te bej qe te kem internet?
 6. Si mund ta kuptoj qe modemi eshte online?
 7. Si ta kuptoj se cfare shpejtesie kam ne modem?
 8. Nqs dritat e modemit jane te ndezura ne menyre korrekte dhe nuk kam sherbim , cfare duhet te bej?
 9. Si mund te lidhem me Wireless?
 10. Cfare te bej nqs nuk kam internet edhe pse kam ndjekur hapat e mesiperm?
 11. Si te konfiguroj emrin e rrjetit tim te personalizuar wireless dhe fjalekalimin e tij ne Modemin Thomoson TWG850?
 12. Si te konfiguroj emrin e rrjetit tim te personalizuar wireless dhe fjalekalimin e tij ne Modemin CBN Docis 3?
 13. Si te provoj qe kam lidhje te rregullt interneti?
 14. Ne cfare oraresh mund te kem shpejtesi me te larte interneti?
 15. Cilat jane faqet ne rrjet sherbimet e te cilave jane me te ngadalta gjate orareve te pikut?
Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpërndarja është e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2018

  Nuk jemi në linjë - Dërgo mesazh