Punësim

Krahas investimeve të mëdha në fushën e teknologjis&eum...

Historiku

Themeluar në Prill 1998 ABCom u bë shumë shpejt ISP më...

Brandi

Logoja e ABCom dhe elementet e tjera grafike identifikuese të Mark&eum...

Llogaritë Bankare

Më poshtë renditen të gjitha llogaritë bankare që ABCom ka aktive në bankat në Shqipëri, në monedhat e ndryshme LEK,EUR dhe USD, për të lehtësuar transaksionet e shërbimeve që keni nga ABCom.

EMRI I BANKES NUMRI I LLOGARISE
ACCOUNT NO
MONEDHA
Raiffeisen Bank AL26202110370000004302801872
AL29202110370000004300801872
AL73202110370000004303801872
LEK
EUR
USD
Credins Bank AL74212110160000000000013526
AL90212110160000000000016439
AL12212110160000000000013381
LEK
EUR
USD
Banka Kombetare Tregtare AL7920511021465396CLPRCLALLA
AL4620511021465396CLPRCFEURA
LEK
EUR
Intesa San Paolo Bank AL09208110080000020011435302
AL79208110080000020011435303
AL36208110080000020011435301
LEK
EUR
USD
OTP Bank Albania AL43213110440000000000107260
AL54213110440000000000226469
AL81213110440000000000226468
LEK
EUR
USD
Tirana Bank AL51206110110000110310256101
AL78206110110000110310256100
LEK
EUR
ABI Bank AL45210110500000000000144932
AL70210110500000000000150108
LEK
EUR
Alpha Bank AL14902116564401230014347032
AL85902116564401230014344978
LEK
EUR
Union Bank AL60214111440111329098020114
AL54214111440111329098020125
LEK
EUR
United Bank of Albania AL42203100181701001000220855
AL42203100181701001000220855
LEK
EUR
Procredit Bank AL51209111080000108329220001
AL40209111080000108329220102
AL61209111080000108329220403
LEK
EUR
USD
Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpërndarja është e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2018

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën