ikonatikonatikonat

ikonat

Tarifat zyrtare tė sherbimit Internet ABCom

  UPGRADE POWER COMFORT FAMILY FANCY

Shpejtësia lokale e lidhjes
6
Mbps
10
Mbps
12
Mbps
20
Mbps
30
Mbps
100
Mbps
200
Mbps
Volumi maksimal**
PA LIMIT
1 muaj 2.099 2.299 2.500 2.700 3.000 6.699 11.999
3 muaj 2.099 2.299 2.500 2.700 3.000 6.999 11.999
6 muaj 2.099 2.299 2.500 2.700 3.000 6.999 11.999
12 muaj 2.099 2.299 2.500 2.700 3.000 6.999 11.999
Kosto e instalimit 0 Lekë
Tarifë mirëmbajtje rrjeti 300 Lekë
Depozitë modemi Wireless 4.000 Lekë Cable modem wireless/Tel
Tarifë Regjistrimi 1000 Lekë

 

Tarifat e ofertës të shërbimit Internet ABCom
(deri në 30 Nentor 2017)

  UPGRADE POWER COMFORT FAMILY FANCY
Shpejtësia lokale e lidhjes
6
Mbps
10
Mbps
12
Mbps
20
Mbps
30
Mbps
Volumi maksimal**
PA LIMIT
1 muaj 1799 1999 2149 2322 2579
3 muaj 1799 1999 2149 2322 2579
6 muaj 1799 1999 2149 2322 2579
12 muaj 1799 1999 2149 2322 2579
Kosto e instalimit 0 Lekë
Tarifë mirëmbajtje rrjeti 300 Lekë
Depozitë modemi Wireless
1.500 Lekë Cable modem wireless/Tel
Tarifë Regjistrimi 1000 Lekë
  • Të gjitha pagesat bëhen në avancë me këste 1-vjecare. 
  • Të gjitha paketat e cmimeve janë në Lekë dhe përfshijnë TVSH

 

Blini online

 

Oferta per Paketat Internet Pa Limit 100 & 200 Mbps

Paketa e Internetit Pa Limit Çmimi Ofertës Mujore Max Volume Download deri ne Upload deri ne Tarifë Regjistrimi Kosto Instalimi
100 Mbps
5499
Lekë/Muaj
Pa
Limit
100
Mbps
10
Mbps
0
Lekë
0
Lekë
200 Mbps
9999
Lekë/Muaj
Pa
Limit
200
Mbps
10
Mbps
0
Lekë
0
Lekë

 

Produkti me volum trafiku për Shërbimin Internet

Specifikime 2GB 5GB
Çmimi 100 lekë 300 lekë
Limiti i trafikut (down+up) 2 GB 5 GB
Afati kohor 15 ditë 30 ditë
Download 4 Mbps
Upload 512 kbps
Kosto Regjistrimi  1000 Lekë
    Kosto e instalimit *** 0 Lekë

 

Pyetje rreth Shërbimit Internet

 


* Low Priority & High Priority – paketat ndryshojnë nga njëra tjetra në prioritetin që marrin në orarin e pikut të trafikut në rrjet, nga ora 18 – 22.

**Kompania ABCom ruan të drejtën e rishikimit të kontratës së saj me klientin internet, kur verifikon se shërbimi i dhënë përdoret për qëllime abuzive dhe përfitimi, në kundërshtim me politikat e saj dhe ligjet rregullatore në fuqi.

***Kostoja e Instalimit është një tarifë fikse që paguhet vetëm një herë në fillim kur bëhet instalimi i një lidhjeje të re. Tarifa zyrtare është 3000 lekë, por kjo është subjekt ndryshimi në varësi të ofertave të herë pas herëshme.

Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpėrndarja ėshtė e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2016

  Nuk jemi në linjë - Dërgo mesazh