ikonatikonatikonat

ikonat

Kanalet e Platformes ABCom

Filma/Kinema Seriale Femije Dokumentare
Tring Super Fox Life Baby TV National Geographic
Tring Life Fox Crime JimJam National Geographic Wild
Tring Fantasy 3 Plus Cartoon Network Travel Channel
Tring Action Smile Boomerang Tring History
Tring Comedi Jolly HD Nickelodeon Tring World
Tring Shqip BBC Entertainment Tip Tv Tring Planet
Comedy Central
Tring Tring DocuBox
Film Box Premium   Kids TV Nat Geot
Film Box Plus    
Film Box Extra      
Fox      

 

Sporte News Fashion/lifestyle Adult
FightBox CNBC Fashion HD Bunga Bunga
Motorsport TV Euronews Wedding Channel HD Desire
RTSH Sport CNN International LUXE.TV Bizarre
Telesport BBC World MY ZEN.TV  HD Satisfaction
Tring Sport News HD FRANCE 24 Muse  HD Sexto Senco
Sport 1 HD SKY NEWS Living HD  Exotica Plus
Sport 2 HD Deutsche Welle-Tv FASHION TV  CentoCento
Sport 3 HD Rai News 24 RTSH Art  Boy&Boy
Sport 4 HD VOA  
Motors TV FAX Media News  

 

Gjeneraliste Muzike
3n1 Televizion Channel One HD RTSH HD
Click Tv
Zjarr TV HD TVSH Vizion +
CLUB TV
Channel One TV Star Plus TVSH 2
RTSH Muzike
KTV RTV 21 TV BLUE SKY
BBF
Rai Uno Rai Due Rai Tre
Folk +
RTL RTL 2 VOX
ELRODI TV
ORF 1 France 2 France 3
DMSAT
France 5 ARTE TV5
TV EDEN 3
TVE-i TRT-Turk ERT
Radio Swiss POP
ANT1 Channel 1 Russia TV1 Channel
Radio Swiss JAZZ
Apollon TV Star Plus MEDIASET
RadioSwissClassic
Real TV Kombi TV MTV – Lushnje
Fan TV
TV Skampa TV SOT 7 Antena Nord
Balkanika TV
Tema TV    
VH1 Classic


 
MTV Rock

MTV Hits 

MTV Dance


Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpërndarja është e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2018

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën