ikonatikonatikonat

ikonat

Tarifat e sherbimit Digital Cable TV ABCom + Tring

Paketat Digital Cable TV ABCom + Tring

1
Muaj
3
Muaj
6
Muaj
12
Muaj
ABCom Start për TV e dytë (35 Kanale)
250 250 200 200
ABCom - Tring e Plotë (105 Kanale)
1.500 1.200 1.500 1.200 1.500 1.200 1.500 1000
ABCom - Tring Premium (120 Kanale) 2.000 2.000 2.000 2.000 1700
ABCom Familjare (76 Kanale) 400200 400200 400200 400200
ABCom Premium (100 Kanale) 800 600 800 600 800 500 800 417

Tarifë mirëmbajtje rrjeti

300 lekë/muaj

 

  • Kosto instalimi - 0 Lekë
  • Tarifë regjistrimi 1000 Lekë
  • Garanci Dekoderi STB FULL HD (2,000 Lekë)**
  • Garanci Karta Smart (1,000 Lekë)
  • Garanci Modul CAM (500 Lekë)
  • Tarifë mirëmbajtje rrjeti (300 Lekë/Muaj)


   * Abonimi minimal është një mujor - Të gjitha pagesat bëhen në avancë - Të gjitha cmimet e paketave janë në Lekë dhe përfshijnë TVSH.

** Në rast se klienti nuk e rinovon kontratën është i detyruar të kthejë pajisjen (dekoder, kartë Smart) mbrapsht në kushte optimale, për të marrë garancinë e depozituar.

 

Kanalet e Platformës ABCom + Tring

Pyetje rreth Shërbimit TV

Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpėrndarja ėshtė e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2016

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën