ikonatikonatikonat

ikonat

Tarifat e sherbimit Digital Cable TV ABCom + Digitalb

Paketat në ABCom Digital Cable TV

1
Muaj
3
Muaj
12
Muaj
Digitalb Fillestare Plus
790 2.370 9.480
Digitalb Familjare
1.290 3.290 11.390
Digitalb Familjare Plus 1.990 5.690 19.990
Digitalb Premium - 8.990 28.990
Digitalb Premium Plus - 10.590 34.990
ABCom International 300 900 3.600
Eventi Big Brother 9 1990 Lekë
Tarifë mirëmbajtje rrjeti 300 Lekë/Muaj

 

  • Kosto instalimi - 0 Lekë
  • Tarifë regjistrimi 1000 Lekë
  • Garanci Dekoderi STB FULL HD (2,000 Lekë)**
  • Garanci Karta Smart (1,000 Lekë)
  • Garanci Modul CAM (500 Lekë)
  • Tarifë mirëmbajtje rrjeti (300 Lekë/Muaj)


   * Abonimi minimal është një mujor - Të gjitha pagesat bëhen në avancë - Të gjitha cmimet e paketave janë në Lekë dhe përfshijnë TVSH.

** Në rast se klienti nuk e rinovon kontratën është i detyruar të kthejë pajisjen (dekoder, kartë Smart) mbrapsht në kushte optimale, për të marrë garancinë e depozituar.

 

ABCom + Digitalb TV Channels

Pyetje rreth Shërbimit TV

Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpėrndarja ėshtė e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2016

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën