ikonatikonatikonat

ikonat

Ofertat e fundit nga ABCom per sherbimin 3N1

 

Merr 3n1 për më shumë harmoni...

Merr paketën 3n1 me internet 8Mbps, Paketë të pasur TV me më shumë se 100 kanale dhe mirëmbajtje telefoni, për vetëm 2599 lekë.

Te gjitha te drejtat te rezervuara ABCom sh.p.k 2015