Punësim

Krahas investimeve të mëdha në fushën e teknologjis&eum...

FAQ

  FAQ Të Përgjithshme     ...

Historiku

Themeluar në Prill 1998 ABCom u bë shumë shpejt ISP më...

Software Developer

E ardhmja është ABCom

 

Nëse mendoni se keni energjinë e duhur për të sfiduar mundësitë që ofrohen për ju nga ABCom, kompania e parë në Shqipëri, e cila prezanton ekskluzivisht për konsumatorin produktin 3N1, Internet, Televizion Dixhital Kabllor dhe Telefoni Fikse, një mundësi e shkëlqyer vjen për ju.

 

Ne jemi një kompani që rritet me shpejtësi dhe që vlerëson cdo punonjës me ambicie profesionale, duke sjellë një mentalitet të ri përsa i përket politikave të kompanisë dhe burimeve të saj njerëzore.

 

Në kuadër të zgjerimit të kompanisë dhe portofolios së produkteve të saj, kompania kërkon të rinj profesionistë me eksperiencë për pozicionin " Junior Software Developer”.

 

Përgjegjësitë:

 

 • Designs, develops and modifies software modules based on functional and business requirements;
 • Work closely with software and business teams for understanding the functional and system requirements;
 • Work closely with the system teams to ensure architectural integrity and product quality;
 • Participate in testing process through unit testing and bug fixes;
 • Develop web, mobile apps, desktop and database applications according to company needs in compliance with company standards and procedures;
 • Analyzing efficiently all requirements in order to implement correctly changes into software systems;
 • Deliver full documentation during software developing process for all phases;
 • Produce specification  & documentation  for all development of  existing  & new systems;
 • Run and supervise processes for software systems in order to have optimal performance for daily, weekly  and monthly activities;
 • Control logs, control error, messaging and system alarms recourses into software systems;
 • Manage software systems user access based on company procedures and forms;
 • Manage users & access controls, application customization, data rules/assignments and workflow into software systems;
 • Report all security, bug or other issues to ensure that user access is in line with job functions right;
 • Develop software scripts, perform testing and document results for new changes into software systems/
 • Responsible for implementation and configuration for products in test and live systems;
 • Responsible for analyzing and creating reports for data stored in software systems;

 

 

 

Profili:

 

 • Bachelor degree in computer sciences, computer engineering, informatics, information systems or similar;

Good knowledge of Java, Mobile Apps (IOS and Android), PHP, AJAX, HTML5, Javascript, jQuery, MySQL etc.

 • Good knowledge of PHP frameworks like Symfony, Laravel etc.
 • Good knowledge of SQL and RDBMS database administration (MYSQL , SQL Server, Oracle, PostgreeSQL etc);
 • Good knowledge of web services technologies JSON, XSOAP, REST etc
 • Knowledge  of data modeling UML, XML etc
 • Knowledge of software development methodologies like Agile, RUP, Scrum, Waterfall etc.
 • Knowledge of non SQL (NoSQL) technologies for data storing;
 • Good knowledge of C, C++,  LINUX/UNIX and Windows scripting;
 • Analytical, motivated, flexible, persistent, confidential, team working, quick learning capability and good communication skills
 • Fluent spoken and written English
 • Availability to work during nights and weekends.

 

Të nderuar kandidatë, ABCom është një kompani që ofron mundësi të shkëlqyera promovimi dhe karriere. Kjo mund të jetë mundësia juaj.

 

 

Kandidatët e interesuar qe  plotësojnë kriteret e mësiperme duhet të dërgojnë:

 

-          CV / resume

-          Nje liste me projekte të realizuara me referencat perkatëse

-          Një Letër Interesi

 

Në email abcomhr@abcom.al ose në zyrat e ABCOM në adresën : Abcom Shpk, Rr.Ibrahim Rugova, Kompleksi Green Park, Kulla 2, Kati V, Tiranë, deri ne daten 30.04.2017

 


Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpėrndarja ėshtė e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2016

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën