Pikat e shitjes

Tiranë Durrës Vlorë Shkodër Lushnje Elbasan K...

Brandi

Logoja e ABCom dhe elementet e tjera grafike identifikuese të Mark&eum...

Punësim

Krahas investimeve të mëdha në fushën e teknologjis&eum...

Inxhinier Planifikues per Degen Berat

E ardhmja është ABCom

Nëse mendoni se keni energjinë e duhur për të sfiduar mundësitë që ofrohen për ju nga ABCom, kompania e parë në Shqipëri, e cila prezanton ekskluzivisht për konsumatorin produktin 3N1, Internet, Televizion Dixhital Kabllor dhe Telefoni Fikse, një mundësi e shkëlqyer vjen për ju.
Ne jemi një kompani që rritet me shpejtësi dhe që vlerëson cdo punonjës me ambicie profesionale, duke sjellë një mentalitet të ri përsa i përket politikave të kompanisë dhe burimeve të saj njerëzore.
Në kuadër të zgjerimit të kompanisë dhe portofolios së produkteve të saj, kompania kërkon të rinj profesionistë me eksperiencë për pozicionin " Inxhinier Planifikues”, në qytetin e Beratit.

 

 

Përgjegjësitë:

 • Planifikim i detajuar per zonat
 • Pergatitja e skemes elektrike per zonen e planifikuar
 • Optimizim perpara leshimit te sherbimit ne zone
 • Optimizim i rrjetit
 • Llogaritja e niveleve te sinjalit per zonen
 • Dimensionim i rrjetit

 

 

Profili:

 • Diplomë Universitare ne Inxhinieri Telekomunikacioni
 • Njohuri shume te mira te ACAD/VISIO software
 • Perdorim shume i mire e kompjuterit
 • Njohuri shume te mira te gjuhes angleze
 • Patente kategoria B
 • I gatshem per udhetime dhe inspektime ne stacione

 

 

Do të konsiderohet avantazh:


oEksperienca pune të mëparshme

Të nderuar kandidatë, ABCom është një kompani që ofron mundësi të shkëlqyera promovimi dhe karriere. Kjo mund të jetë mundësia juaj.


Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një CV dhe një Letër Interesi në abcomhr@abcom.al ose në Zyrën e Burimeve Njerëzore të ABCom në adresën: ABCom Shpk, Rr. Dëshmorët e 4 Shkurtit, Kompleksi Green Park, Kulla 2, Kati V, Tiranë.

Për cdo informacion të mëtejshëm ju lutem të vizitoni faqen tonë www.abcom.al


Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpėrndarja ėshtė e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2016

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën