FAQ

  FAQ Të Përgjithshme     ...

Pikat e shitjes

Tiranë Durrës Vlorë Shkodër Lushnje Elbasan K...

Lajmet e fundit

Ndryshimi i tarifave te thirrjeve kombëtare dhe ndërkombët...

Teknik FO & Wireless ne Degen Durres

E ardhmja është ABCom

Nëse mendoni se keni energjinë e duhur për të sfiduar mundësitë që ofrohen për ju nga ABCom, kompania e parë në Shqipëri, e cila prezanton ekskluzivisht për konsumatorin produktin 3N1, Internet, Televizion Dixhital Kabllor dhe Telefoni Fikse, një mundësi e shkëlqyer vjen për ju.

Ne jemi një kompani që rritet me shpejtësi dhe që vlerëson cdo punonjës me ambicie profesionale, duke sjellë një mentalitet të ri përsa i përket politikave të kompanisë dhe burimeve të saj njerëzore.

Në kuadër të zgjerimit të kompanisë dhe portofolios së produkteve të saj, kompania kërkon të rinj profesionistë me eksperiencë për pozicionin " Teknik FO & Wireless”, ne degen e saj ne qytetin e Durresit.

 

Përgjegjësitë:

 • Kryerje e  Instalime dhe Suporte klienteve me Fiber Optike, dhe Radio Wireless
 • Ofrimi i klientëve me informacion mbi produktet dhe shërbimet e ofruara
 • Kryerja e instalimit / mirëmbajtjes së Lidhjeve Wireless dhe ndihmës në konfigurimin në site
 • Ngritja e problemeve që kërkojnë mbështetjen e L3 tek departamenti përkatës.
 • Bashkëpunon me inxhinierët e suportit ne lidhje telefonike për probleme te ndryshme.
 • Kryerja e instalimeve të reja ose riparimi i punës në standardet më të larta të kompanisë.
 • Mbështet projekte të ndryshme civile dhe  llogjistike

Profili:

 

 • Diploma e shkollës së lartë përbën avantazh
 • Aftësi shumë të mira komunikimi
 • Aftësi të punojë nën presion.
 • Përgjegjshmëri në kryerjen dhe raportimin e detyrave.
 • Njohuri ne punet me Fiber Optike, Gepon, Splicing etj
 • Njohuri te mira ne instalimet me Radio Wireless

Do të konsiderohet avantazh:

 • Eksperienca pune të mëparshme

Të nderuar kandidatë, ABCom është një kompani që ofron mundësi të shkëlqyera promovimi dhe karriere. Kjo mund të jetë mundësia juaj.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një CV dhe një Letër Interesi në abcomhr@abcom.al ose në Zyrën e Burimeve Njerëzore të ABCom në adresën:ABCom Shpk, Rr. Dëshmorët e 4 Shkurtit, Kompleksi Green Park, Kulla 2, Kati V, Tiranë.

Për cdo informacion të mëtejshëm ju lutem të vizitoni faqen tonë www.abcom.al


Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpėrndarja ėshtė e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2016

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën