|
 

FAQ

  FAQ Të Përgjithshme     ...

Lajmet e fundit

Bandat pirate godasin sërish Deklaratë për Shtyp Ndryshi...

Punësim

Krahas investimeve të mëdha në fushën e teknologjis&eum...

Xhuntues Fibre

 

E ardhmja është ABCom
Nëse mendoni se keni energjinë e duhur për të sfiduar mundësitë që ofrohen për ju nga ABCom, kompania e parë në Shqipëri, e cila prezanton ekskluzivisht për konsumatorin produktin 3N1, Internet, Televizion Dixhital Kabllor dhe Telefoni Fikse, një mundësi e shkëlqyer vjen për ju.
Ne jemi një kompani që rritet me shpejtësi dhe që vlerëson cdo punonjës me ambicie profesionale, duke sjellë një mentalitet të ri përsa i përket politikave të kompanisë dhe burimeve të saj njerëzore.
Në kuadër të zgjerimit të kompanisë dhe portofolios së produkteve të saj, kompania kërkon të rinj profesionistë me eksperiencë për pozicionin " Xhuntues Fibre”, ne qytetin e Tiranes.

Përgjegjësitë: 

 1. Xhuntime kabllo me kapacitet deri 50 kopje
 2. Shtrirje dropwires dhe kabllit Cu
 3. Menaxhimi I bazes materiale
 4. Zbatimi I rregullores se sigurimit teknik
 5. Zbatimi I standarteve te punimeve
 6. Mirembajta e rrjeteveProfili: • Diplomë e shkollës së mesme
 • Aftësi shumë të mira komunikimi
 • Aftësi të punojë nën presion.
 • Përgjegjshmëri në kryerjen dhe raportimin e detyrave.
 • Gjendje e mire fizike
 • Te jete i afte per perdorimin e veglave te punes
 • Eksperience ne instalimin e kabllove
 • Eksperience ne berjen e konektoreve
 • Te kete patenteTë nderuar kandidatë, ABCom është një kompani që ofron mundësi të shkëlqyera promovimi dhe karriere. Kjo mund të jetë mundësia juaj.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një CV dhe një Letër Interesi në abcomhr@abcom.al ose në Zyrën e Burimeve Njerëzore të ABCom në adresën:ABCom Shpk, Rr. Dëshmorët e 4 Shkurtit, Kompleksi Green Park, Kulla 2, Kati V, Tiranë.
Për cdo informacion të mëtejshëm ju lutem të vizitoni faqen tonë www.abcom.al

Cv do te pranohen deri ne daten 20 tetor

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpërndarja është e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2018

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën