E ardhmja është ABCom
Nëse mendoni se keni energjinë e duhur për të sfiduar mundësitë që ofrohen për ju nga ABCom, kompania e parë në Shqipëri, e cila prezanton ekskluzivisht për konsumatorin produktin 3N1, Internet, Televizion Dixhital Kabllor dhe Telefoni Fikse, një mundësi e shkëlqyer vjen për ju.
Ne jemi një kompani që rritet me shpejtësi dhe që vlerëson cdo punonjës me ambicie profesionale, duke sjellë një mentalitet të ri përsa i përket politikave të kompanisë dhe burimeve të saj njerëzore.
Në kuadër të zgjerimit të kompanisë dhe portofolios së produkteve të saj, kompania kërkon të rinj profesionistë me eksperiencë për pozicionin " Inxhinier GIS”.

Pershkrimi i Puneve

1. Gjeneron dhe ruan te dhënat ne harta dhe skica nepermjet kompjuterit; 
2. Rifreskon hartat egzistuese ne menyre qe te pasqyrohen ne to optimizimet e levizjet e shkaktuara si pasoje e mirembajtes se rrjetit; 
3. Pergatit dhe rifreskon ne menyre te vazhdueshme akseptancen e zonave; 
4. Asiston inxhinieret e planifikimit ne projekte te ndryshme sipas kerkeses; 
5. Krijon,organizon dhe mban te dhena te detajuara duke perdorur programe te ndryshme kompjuterike; 

Profili: 

 

   

   

 • Diplomë Universitare ne Inxhinieri Telekomunikacioni/Nndertimi
 •  

   

 • Njohuri shume te mira të programeve ACAD/VISIO si dhe te paketes MS Office
 •  

   

 • Perdorim shume i mire i kompjuterit
 •  

   

 • Njohuri shume te mira te gjuhes angleze
 •  

   

 
Do të konsiderohet avantazh:


Eksperienca pune të mëparshme


Të nderuar kandidatë, ABCom është një kompani që ofron mundësi të shkëlqyera promovimi dhe karriere. Kjo mund të jetë mundësia juaj.
Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një CV dhe një Letër Interesi në abcomhr@abcom.al ose në Zyrën e Burimeve Njerëzore të ABCom në adresën: ABCom Shpk, Rr. Dëshmorët e 4 Shkurtit, Kompleksi Green Park, Kulla 2, Kati V, Tiranë, deri ne daten 19 tetor.
Për cdo informacion të mëtejshëm ju lutem të vizitoni faqen tonë www.abcom.al

 

CV do te pranohen deri ne daten 19 tetor

 

 


Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.