|
 

Historiku

Themeluar në Prill 1998 ABCom u bë shumë shpejt ISP më...

Brandi

Logoja e ABCom dhe elementet e tjera grafike identifikuese të Mark&eum...

Pikat e shitjes

Tiranë Durrës Vlorë Shkodër Lushnje Elbasan K...

Teknik Kablli& FO

E ardhmja është ABCom

Nëse mendoni se keni energjinë e duhur për të sfiduar mundësitë që ofrohen për ju nga ABCom, kompania e parë në Shqipëri, e cila prezanton ekskluzivisht për konsumatorin produktin 3N1, Internet, Televizion Dixhital Kabllor dhe Telefoni Fikse, një mundësi e shkëlqyer vjen për ju.

Ne jemi një kompani që rritet me shpejtësi dhe që vlerëson cdo punonjës me ambicie profesionale, duke sjellë një mentalitet të ri përsa i përket politikave të kompanisë dhe burimeve të saj njerëzore.

Në kuadër të zgjerimit të kompanisë dhe portofolios së produkteve të saj, kompania kërkon të rinj profesionistë me eksperiencë për pozicionin " Teknik Kablli& FO”, ne qytetin e Kavajes.

 

Përgjegjësitë:

 

 • Instalimi i kabllit fundor/fibres
 • Instalimet ne shtepine e klientit
 • Konfigurimi dhe instalimi i modem-it dhe dekoderit
 • Ç’kycjen fizike te klienteve
 • Riparim te linjave kryesore te shperndarjes

Profili:

 

 • Diplomë e shkollës së mesme
 • Aftësi shumë të mira komunikimi
 • Aftësi të punojë nën presion.
 • Përgjegjshmëri në kryerjen dhe raportimin e detyrave.
 • Gjendje e mire fizike
 • Te jete i afte per perdorimin e veglave te punes
 • Eksperience ne instalimin e kabllove
 • Eksperience ne berjen e konektoreve
 • Te kete patente

Do të konsiderohet avantazh:

 • Eksperienca pune të mëparshme dhe makine personale

Të nderuar kandidatë, ABCom është një kompani që ofron mundësi të shkëlqyera promovimi dhe karriere. Kjo mund të jetë mundësia juaj.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një CV dhe një Letër Interesi në abcomhr@abcom.al ose në Zyrën e Burimeve Njerëzore të ABCom në adresën:ABCom Shpk, Rr. Dëshmorët e 4 Shkurtit, Kompleksi Green Park, Kulla 2, Kati V, Tiranë.

Për cdo informacion të mëtejshëm ju lutem të vizitoni faqen tonë www.abcom.al

CV do te pranohen deri ne daten 20 dhjetor


Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpërndarja është e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2018

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën