|
 

Historiku

Themeluar në Prill 1998 ABCom u bë shumë shpejt ISP më...

Lajmet e fundit

Bandat pirate godasin sërish Deklaratë për Shtyp Ndryshi...

Brandi

Logoja e ABCom dhe elementet e tjera grafike identifikuese të Mark&eum...
Oret e perdorimit mujor - ABCom

Ndryshoni fjalekalimin tuaj

Per te verifikuar identitetin tuaj, ju lutem shkruani fjalekalimin tuaj ekzistues me poshte. Ne ju kerkojme fjalekalimin tuaj ne kete pike per te vetmen arsye qe nje person i paautorizuar te mos kete mundesi te beje kete nderrim pa dijenine tuaj.

Shkruani emrin tuaj te perdoruesit:
te gjitha shkronjat e vogla pa .ppp ose P
Shkruani fjalekalimin tuaj ekzistues:
Shkruani fjalekalimin e ri:
Rishkruani fjalekalimin e ri:

Si te zgjidhni nje fjalekalim te ri

Me poshte jane te renditura kerkesat minimale per nje fjalekalim te ri. KUJDES! sistemi do te refuzoje fjalekalimin tuaj nqs ata jane te varfer. Fjalekalimet me te mira, perbehen nga sa me poshte:

» Midis 8 dhe 10 karaktere
» Se paku nje shkronje e madhe, dhe nje e vogel
» Se paku nje jo-alfa karakter, si psh numer, dhe/ose karaktere si: !,@,#,$,%
Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpërndarja është e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2018

  Nuk jemi në linjë - Dërgo mesazh