Brandi

Logoja e ABCom dhe elementet e tjera grafike identifikuese të Mark&eum...

Punësim

Krahas investimeve të mëdha në fushën e teknologjis&eum...

Historiku

Themeluar në Prill 1998 ABCom u bë shumë shpejt ISP më...

 

 

 

Fier

Lgj. “Kongresi i Përmetit”,
,rr. "Jakov Xoxa"


Tel   +355 34 600 139
Tel  +355 33 600 139 
(Suporti Teknik)
Email shitjerezidenciale.fier@abcom.al

Lgj. “Liri”,
,rr. "Jakov Xoxa"

Tel  +355 34 600 139
Tel  +355 33 600 139 
(Suporti Teknik)

Emailshitjerezidenciale.fier@abcom.al

Vlore

Lgj. “Osmen Haxhiu”,
,tek Rruga e Re nr 1185

Tel   +355 33 600 120/121
Tel  +355 33 600 139
(Suporti Teknik)
Email shitjerezidenciale.vlore@abcom.al

Bulevardi “Ismail Qemali”,
,tek hyrja e Tregut te Orizit

Tel  +355 34 600 139
Tel  +355 33 600 139
(Suporti Teknik)

Emailshitjerezidenciale.vlore@abcom.al

Shkodër

Blv. “Zogu I”, përballë
shkollës Ndre Mjeda,
Xhabijej

Tel   +355 22 8000 20
Tel   +355 22 8000 21
Tel   +355 22 8000 22 (S.Tek. Shkoder)
Tel   +355 22 800 139 (Suporti Teknik)
Email  shitjerezidenciale.shkoder@abcom.al

Rr. “Kol Idromeno
(Pedonale) ,
Lgj  13 Dhjetori

Tel   +355 22 8000 23
Tel   +355 22 8000 22 (S.Tek. Shkoder)
Tel   +355 22 800 124 (Financa Shkoder)
Tel   +355 22 800 139 (Suporti Teknik)
Email  shitjerezidenciale.shkoder@abcom.al
 

Sheshi Rus i Madh

Tel   +355 22 8000 24
Tel   +355 22 8000 22 (S.Tek. Shkoder)
Tel   +355 22 800 139 (Suporti Teknik)
Email  shitjerezidenciale.shkoder@abcom.al

Lushnje

Lgj. “Çlirimi”, Blv. i Palmave,
(prane Bankes Popullore)

Tel  +355 35 700 139
Tel  +355 35 700 139 (Suporti Teknik)
Cel  +355 686088736
Email  shitjerezidenciale.lushnje@abcom.al

Elbasan

Hotel Skampa, Bulevardi “Qemal Stafa

Tel  +355 54 510 139

Krujë

Lagja nr 1, përballë postës qëndrore.

Tel  +355 51 180 139

Pogradec

Lagja 3, Rr. Naim Frashëri, prane gjykatës

Tel  +355 83 600 139

Berat

Lagjia 28 Nëntori, Zona kadastrale 8502

Tel  +355 32 500 139

Vorë

Rr. Demokracia

Tel  +355 32 500 139

Golem

Blvd. Pishave, Rr. Kinemase

Tel  +355 59 200 100

Korçë

Rr. Gjergj Kastrioti, Apt.15

Tel  +355 82 500 139
Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpërndarja është e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2018

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën