Punësim

Krahas investimeve të mëdha në fushën e teknologjis&eum...

Brandi

Logoja e ABCom dhe elementet e tjera grafike identifikuese të Mark&eum...

Historiku

Themeluar në Prill 1998 ABCom u bë shumë shpejt ISP më...

FAQ Telefon

 1. A mund te perdor njekohesisht internetin dhe telefonin?

  Po, sherbimi i telefonise dhe i internetit ofrohen njekohesisht ne modem.
 2. A mund te konfiguroj me shume se nje nr telefoni?

  Modemat Kabllore te ABCom ofrojne mundesine e pasjes se dy linjave me sherbim telefonie me dy nr te ndryshem te konfiguruar ne to.
 3. A mund te kem sherbimin faks ne linjen e telefonit?

  ABCom ka mundesuar qe ne linjen e telefonise te percjelle edhe sherbimin faks.
 4. Si mund të bëhet mbushja online e telefonit fiks ?

  Pasi keni klikuar ne linkun ”Mbushni dhe kontrolloni on-line depoziten e telefonit tuaj fiks”, qe ndodhet ne faqen kryesore www.abcom.al ne kuadratin ZONA e KLIENTIT, klikoni ketu per t’u lidhur me portalin e klientit. Per te kryer rimbushjen duhet me pare te keni blere nje karte ”TELEBOTA Rimbushese” prane pikave te shitjes ABCOM. Informacioni qe ju nevojitet per mbushjen e llogarise eshte: Username: nr. 11 shifror i plote i telefonit tuaj ABCOM ne formatin 355445xxxxx Password: Eshte kodi individual qe mund ta terhiqni mbrapsht nepermjet butonit “Password recovery” ne portalin e llogarise se klientit Portablling, duke dhene adresen personale e-mail qe keni regjistruar ne ABCOM. Ne rast te kundert duhet te paraqiteni ne nje nga pikat e shitjes per te regjistruar nje adrese e-mail personale tuajen, ne te cilen do te merrni kodin personal pas te ndiqni proceduren e mesiperme. Mbasi informacioni Username dhe Password hidhet ne fushat perkatese dhe klikoni Login, ai do te verifikohet ne sistem dhe ju do te kaloni ne faqen e Llogarise Tuaj, ku do te keni mundesine te mbushni dhe kontrolloni llogarine tuaj te telefonise fikse ne cdo rast. Ne menune kryesore lart – majtas te nderfaqes Portabilling, klikoni butonin e Mbushjes online te Llogarise tuaj me tekstin “recharge using voucher”. Gervishtni karten telefonike, qe keni blere prane pikave te shitjes dhe vendosni kodin 12 shifror te Pin-it, qe shfaqet ne panelin e kartes tuaj ku keni gervishtur. Mbasi ju te keni vendosur sakte kodin 12 shifror dhe te klikoni butonin ”Recharge” mbushja e telefonit tuaj fiks do te kryhet me sukses. Kete mund ta verifikoni duke kontrolluar gjendjen e llogarise tuaj ne butonin e menuse kryesore “Account Info”.
 5. Çfarë është Portimi?

  Portimi ose bartja e numrit është procesi i cili lejon pajtimtarët e sherbimit telefonik fiks, të mbajnë numrat e tyre dhe të ndërrojnë sipërmarrësin që ofron shërbimin. Çdo abonent i shërbimit telefonik ka të drejtë të mbajë numrin e tij fiks, dhe të zgjedhë midis operatorëve që ofrojnë të njëjtin shërbim.
 6. Si realizohet Portimi?

  Mjafton të paraqiteni me Kartën e Identitetit pranë dyqanit më të afërt ABCom, të plotësoni kërkesën për bartjen e numrit, (formulari standart nga AKEP) dhe nënshkruani kontraten me ABCom për shërbimin e telefonisë.
 7. Sa kushton Portimi?

  Procesi i bartjes së numrit ofrohet FALAS!
 8. Pse duhet të portoni numrin ekzistues në ABCom?

  1. Tarifat më të lira në treg, deri në 80% më lirë krahasuar me operatorët e tjerë.
  2. Rimbushje online të shërbimit të telefonit me kredite nga webi ose duke telefonuar në nr 142 Pa Pagese
  3. Faturë e detajuar mujore e thirrjeve të kryera dhe të marra.
  4. Identifikim i thirrjeve hyrese
  5. Numri fiks ABCom përdoret dhe si numër FAX-i.
  6. Opsioni i call waiting , aktivizimi i thirrjes në pritje.
  7. Fshehja e numrit për thirrjet dalëse.
  8. Transferimi i thirrjeve.
  9. Kontrolloni online të balancës së kreditit nëpërmjet webit ose duke telefonuar në nr 145.
  10. Suport teknik i 24 orë/7dite online i përbërë nga një Ekip i Dedikuar, për ti dhënë zgjidhje çfarëdo lloj problemi në numrin 04 4500139 PA PAGESË.
  11. Instalim falas. Lidhja brenda 48 orëve në zonat ku ka mbulim dhe akses.
  12. Pajtim mujor vetëm për 300 lekë në muaj me TVSH.
Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpërndarja është e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2018

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën